Menu

Stravovací zařízení

pro profesionální kuchyni

Stravovací zařízení
Rozvoj Gastronomie

Rozvoj Gastronomie

13 Prosinec 2019 9 února 2020 TomášStravovací průmyslkuchyňské vybavení, moderní technologie, podnikání, podnikatel, sporáky

Vývoj moderních technologií je nekonečný proces, který se nevyhýbá ani profesionálnímu kuchyňskému vybavení. Je dobré sledovat trendy a vybírat zařízení, která šetří čas i peníze.

Trendy je třeba také posuzovat s ohledem na typ provozu. V závodním stravování jsou odlišné trendy a požadavky v porovnání s restauračními typy provozů. Společným „trendovým“ prvkem pro všechna stravovací zařízení je rozšiřování funkcí a nastavení např. v konvektomatech. Někdy majitel vybaví provozovnu drahým zařízením a kuchař všechno ani nevyužije. Opakem jsou situace, kdy se hned v počátku kuchyně poddimenzuje, a během provozu vznikají problémy, protože technika prostě nestíhá.

Zažité trendy a zvyklosti se dnes v gastronomické oblasti mění velmi rychle, a to především díky novým médiím a gastro technologiím. Restaurace se stále častěji objevují na sociálních sítích prostřednictvím fotek, videí, či blogů. Rozvoj digitálních řešení v samotných podnicích je spíše pomalejší. V poslední době se nicméně objevuje několik projektů a provozovatelů, kteří mají ambici konzervativní prostředí změnit.

V denním běhu restaurace je opravdu hodně momentů a oblastí, kde mohou gastronomové využít inovativní řešení, jež by jim pomáhala lépe svůj byznys řídit. Například moment placení, efektivita skladování, analýza výkonu restaurace a zákazníků nebo hodnocení a rozvoj výkonu obsluhy. 

Dnes už majitelé podniků začínají chápat, že pro úspěch mezi konkurencí je kromě výborného jídla stěžejní i skvělý servis. Gastro technologická řešení jim mohou výrazně zrychlit a zjednodušit běžnou denní operativu a ušetřit tak čas, který následně mohou věnovat svým hostům a postarat se, aby od nich odcházeli s perfektním zážitkem.

Prohlédněte si Gastro obchod, který nabízí tyto Gastro technologie. 

  • Klíčem k úspěchu je pořádný sporák →

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Archivy

  • Únor 2020
  • Leden 2020
  • Prosinec 2019

Nejnovější příspěvky

  • Moderní kuchyně je ta bez zápachu
  • Gastro kuchyni dělá lednice
  • Jak na bolest zad při práci v kuchyni? 
  • Na vybavení restaurace záleží
  • I na maličkostech záleží

Rubriky

  • Nádobí
  • Profesionální vybavení
  • Stravovací průmysl
  • Vaření

Štítky

dobré jídlo kontejner kuchař kuchyňské vybavení lednička moderní technologie nepříjemný vůně nože podnikatel podnikání pohodlí přátelští číšníci restaurace sklenice sklo sporáky trouby vysoce kvalitní vybavení zachovat základní vybavení
Copyright © 2022 Stravovací zařízení. Šablona: FoodHunt by ThemeGrill. Poháněno WordPress
Zavřít